Contact
Rezervare
 
Cazare Apartament
Carol Davila Pitesti
0723 674 899

 

Date de Contact

Pitesti, str. Mihai Chitescu, nr. 5
Tel: 0723 674 899; 0348 401 380

Langa Spitalul Judetean Arges
(in spatele Pietei Gavana)

- harta -

Restaurantul Avangarde*** este dotat cu 3 săli de capacităţi diferite, între 50 şi 130 persoane, ideale pentru organizarea de conferinţe şi diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri şi alte mese festive!

Spaţiul de dans este asigurat, iar mesele se pot aranja după placul dumneavoastră. De asemenea, meniuri deosebite la preţuri foarte mici, începând cu 50 LEI, vă aşteaptă pentru marcarea unui eveniment important din viaţa dumneavoastră.!

Avem diverse tipuri de meniuri ca exemple, dar vă puteţi alcătui singuri un meniu personalizat pe baza gusturilor dumneavoastră.

În fiecare zi, de luni până vineri, vă aşteptăm cu produse proaspete şi vă pregătim meniul zilei în valoare de doar 11 LEI, cuprinzand: felul 1 (o ciorbă), felul 2, desert si apa!

Meniul este variat, de la bucătăria românească spre cea internaţională. Salate, supe, fripturi, specialităţi şi alte feluri de mâncare, care mai de care mai interesante, aşteaptă să fie gustate de dumneavoastră, pe care vă considerăm cei mai pretenţioşi clienţi!

Vă aşteptăm!

Galerie foto

 
 
   
Cazare vile si pensiuni